Bekijk de actie en haal u bodywarmer op tijdens Potato Europe Lees online  |  Afmelden
 
 
Basf
 
Met één bericht gratis bodywarmer afhalen
De innovatieve kiemrustverlenger 1,4SIGHT staat in de schijn-werpers. Tijdens Potato Europe zal er veel aandacht zijn voor 1,4SIGHT. Indien u één dezer dagen een 1,4SIGHT poster heeft ontvangen, kunt u hiermee een unieke bodywarmer ophalen tijdens het evenement op 13 en 14 september. Hang de poster op in bijvoorbeeld kantine of schuur, maak een selfie, en verstuur deze met de vermelding #14SIGHT via Twitter of Facebook. De eerste 50 berichten ontvangen een bodywarmer. Meer weten over de poster ophangen en selfie maken? Bekijk de film met aardappelspecialist Michiel Bosdijk.
  Bekijk de film
Gezocht: aardappeltelers met visie
De bewaring van consumptie-aardappelen staat aan de vooravond van ingrijpende veranderingen. Oude kiemremmingsmiddelen maken plaats voor de innovatieve kiemrustverlenger 1,4SIGHT. De aardappeltelers die wij zoeken beseffen dat de kwaliteit van aardappelen van de (lange) bewaring goed moet zijn. Bovendien streven ze naar minder bewaarverliezen, minder ventilatie-uren en lagere energiekosten. In hun visie passen conventionele middelen eigenlijk niet meer bij nieuwe moderne bewaarschuren. Wilt u tijdens Potato Europe meer weten middels een persoonlijk gesprek met één van onze specialisten, geef u dan nu op via www.aardappeltelermetvisie.nl.
  Ik geef mij op voor een persoonlijk gesprek
1,4SIGHT genomineerd voor innovatie award
Uit 26 inzendingen is de innovatieve kiemrustverlenger 1,4SIGHT één van de vijf genomineerde voor het in de wacht slepen van de innovatie award tijdens Potato Europe. Het jury-oordeel is duidelijk: “1,4SIGHT is een totaal nieuwe actieve stof, echt innovatief, laat geen residu na en kan een grote impact op de markt veroorzaken”. Met 1,4SIGHT kan het kiemproces al in een vroeg stadium stil gelegd worden, dit resulteert in minder bewaarverlies en ventilatie-uren.
  Stem op 1,4SIGHT
 
Facebook   Facebook
Twitter   Twitter
Youtube   Youtube
Contact
BASF Nederland B.V.
Postbus 1019
6801 MC ARNHEM
Telefoon: 026-3717271
www.agro.basf.nl
E-mail
Reageren
Gegevens wijzigen
Afmelden